Voor de glasbewassing van uw pand in Doetinchem heeft u veel mogelijkheden. Veel bedrijven zijn bereid dit klusje van u over te nemen. Maar voor een professionele aanpak in de facilitaire dienstverlening met dat beetje extra is er maar één. Amazing werkt met een team gemotiveerde professionals die de glasbewassing van uw pand in Doetinchem graag op zich nemen. Ons uitgangspunt is een blinkend schoon resultaat, gecombineerd met net een beetje extra service. Dit ziet u terug in onze werkzaamheden. Zo reinigen we ook het houtwerk, de schroten, windveren en dakgoten.

Uitmuntende glasbewassing voor uw pand in Doetinchem

Klanten komen terecht bij Amazing als ze zoeken naar een bedrijf in de facilitaire dienstverlening dat kwaliteit levert. We besparen niet op materialen, werkzaamheden of medewerkers om de taken voor u uit te voeren. Ons team bestaat uit gemotiveerde medewerkers die klanttevredenheid als voornaamste uitgangspunt hebben bij alle werkzaamheden. Zo hebben we een methodiek ontwikkeld die klanttevredenheid optimaal kan garanderen. De glasbewassing van uw pand in Doetinchem moet vooral grondig gebeuren. Door te werken met de ouderwetse methode weten we zeker dat we geen stukken overslaan. Onze medewerkers gaan aan de slag met een ladder, spons en raamtrekker. Zo nemen we ook de moeilijk te bereiken plekken grondig onder handen.

Beschikt uw pand over veel en hoog raamwerk? Dan hebben we ook een modern schoonmaaksysteem tot onze beschikking als een ladder niet meer functioneel is. We passen onze werkzaamheden aan aan de wensen van u als klant. Behalve de professionele glasbewassing in Doetinchem neemt Amazing nog meer werkzaamheden op zich. Zo beschikken we over een eigen wasserette en kunnen we het dagelijkse schoonmaakonderhoud van uw pand op ons nemen. Met deze service bent u verzekerd van een brandschone werkomgeving, zonder dat het u van uw werk afhoudt. We begrijpen dat uw pand het visitekaartje van uw bedrijf of onderneming is. Daarom helpen we u om de uitstraling hiervan optimaal te benutten. Klanten ervaren dit als een belangrijke eerste indruk van uw bedrijf.

Betrokken team

Onze medewerkers hebben allen dezelfde visie. We leveren werkzaamheden in de facilitaire dienstverlening naar wens van de klant. We bespreken met u wat we voor u kunnen betekenen en voeren dit vervolgens zo goed mogelijk uit. Deze loyaliteit ziet u terug in ons werk. We nemen niet genoegen met minder dan een brandschoon resultaat, ongeacht onze werkzaamheden. Maak hier gebruik van bij de glasbewassing in Doetinchem of ontvang ons voor andere schoonmaakwerkzaamheden aan uw bedrijfspand of onderneming. Door een goede communicatie tussen ons team en u als klant is het gemakkelijk om overleg te plegen waar nodig. Onze dienstverlening is volledig aangepast aan uw wensen. Wilt u onze hulp bij de glasbewassing in Doetinchem eenmalig uitproberen of een periodiek contract afsluiten? Neem contact op voor meer informatie over onze diensten!

Glasbewassing Doetinchem – Amazing Fd

Glasbewassing Doetinchem Glasbewassing Doetinchem Glasbewassing Doetinchem